Elérhetőségek

Sorokpolány Község Önkormányzata

9773 Sorokpolány,
Petőfi Sándor u. 19.
Telefon:
+3694556000
Fax: +3694556000
E-mail:
sorkifaludhivatal@pwnet.hu

Vállalkozások / AIR METAL Kft

AIR METAL KftAIR METAL Kft
Név: Air Metal Kft.
Cím: 9700 Szombathely Vépi u. 2. B. ép.
Nyitva tartás:

hétfő - péntek: 7.00 - 16.00

szombat - vasárnap: zárva

Fax: +36
Mobil: +36 
Email: info@airmetal.hu, airmetalkft@gmail.com
Profil: Vasáru-, festék-, üveg-kiskereskedelem

 

Fő tevékenységeink: 4752. Vasáru-, festék-, üveg-kiskereskedelem

Dankovits Dániel, az áruház ügyvezetője a megnyitóbeszédében emlékezett meg édesapjáról, aki aki hatalmas segítség volt számára az üzlet létrehozásában, a megnyitót azonban már nem láthatta. Beszéde után pedig egy-egy hatalmas csokor virággal köszönte meg édesanyjának és barátnőjének azt a sok segítséget, amivel az elmúlt hónapokban támogatták.

Szombathely egyik legnagyobb raktárával rendelkező szakáruházában, a klasszikus épületgépészeti felszerelésen kívül modernebb választékkal is találkozhatunk. A hétköznapi víz- és gázszerelési termékek mellett lég- és klímatechnikai felszereléseket is kínálnak a szerelőknek. Jelenleg egy 500 négyzetméteres és egy 200 négyzetméteres raktárral rendelkeznek, de már most tervezik a további fejlesztéseket, amelyeket 2017 elejétől valósítanának meg.

A hatalmas raktár egyik legnagyobb előnye, hogy akkora készletet képesek tárolni, amellyel egyből ki tudják szolgálni a vevőket. Az AIR METAL-nál nem kell arra várniuk, hogy kézhez kapják azt, amiért jöttek. Nem kell attól félni, hogy a beszállító heteket vagy akár hónapokat csúszik egy kért termék beszerzésével. A családi házak építésével, felújításával foglalkozó, illetve az iparban dolgozó szerelőknek és vállalkozásoknak helyben tudnak megoldást kínálni szinte az összes problémára.

De nem ez az egyetlen sajátossága az üzletnek. A vadi új épületben, aminek még az illata is a modernségről árulkodik, egy 30 fős tárgyalóterem is található, ahol további oktatások során szeretnék megismertetni a szakemberekkel a legújabb megoldásokat. Ezen kívül segítséget nyújtanak a mindennapi szerelés és kivitelezés során felmerülő problémákkal is.

Attól sem kell félni, hogy az új áruházban padlót fogunk az áraktól. Az üzlet ügyvezetője azt ígéri, hogy náluk csak versenyképes árakkal találkozunk, és még a minőségről sem kell lemondanunk vásárlás közben.

„Szeretnénk a szerelőkkel együttműködni, igény szerint műszaki támogatást nyújtani a munkájukban” - mondta Dankovits Dániel, akit arról is kérdeztünk, hogy szerinte mi az, ami egyedivé teszi az áruházat. „Az üzletünkben rendszereket árulunk, tehát nem egy különálló terméket tud megvásárolni a vevő, hanem egy konkrét megoldást, így nem kell több üzletben keresgélnie különböző alkatrészekért. Egy helyen megtalál mindent.”


Kapcsolódó galéria:Sorokpolány Község Önkormányzata - Magyar